Labioplastika

» Labioplastika

Je najpogosteje izvajana estetska operacija spolovila pri ženskah, s katerim zmanjšamo dolžino malih sramnih ustnic. Ženske se za operativni poseg odločajo iz estetskih razlogov, v sklopu pomlajevanja vagine ali pa jih ustnice motijo pri dolgotrajnem sedenju ali spolnem odnosu. Prevelike male sramne ustnice predstavljajo vir  okužb in so lahko vzrok za ponavljajoča vnetja sečil.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako poteka labioplastika?

Poseg opravimo najpogosteje v lokalni anesteziji, na željo pacientke pa tudi v splošni anesteziji. Operativni poseg opravimo po zaključku menstruacije. V Centru sodobne urologije uporabljamo najsodobnejše principe estetske kirurgije, s katerimi dosežemo odličen estetski in funkcionalen rezultat.

Kakšna so tveganja?

Krvavitev ali okužba so redki zapleti operacije. V kolikor male sramne ustnice preveč pomanjšamo, se lahko pojavijo suhost spolovila, brazgotinjenje in bolečine pri spolnem odnosu.

Koliko dolgo traja okrevanje?

Prvi teden po operaciji odsvetujemo športno aktivnost in dolgotrajno sedenje. Spolno vzdržnost svetujemo 4-6 tednov. Otekanje po operaciji lahko opažamo tudi do 8 tednov.

Za več informacij še danes pokličite Center sodobne urologije ali kliknite “rezervacija termina” za pregled pri urologu.

Rezervacija termina

Termin lahko rezervirate preko e-pošte ali preko spletnega obrazca.

Kontakt

Dosegljivi smo na tel. št.:

01 292 61 60

Vodovodna cesta 100, Ljubljana

CENIK UROLOŠKIH STORITEV

STORITVE

Labioplastika

Center sodobne urologije Jeršinovič, d.o.o., Vodovodna cesta 100, Ljubljana
Matična: 9477187000, Davčna: 78333113, TRR: SI56 10100 0061168098
E-naslov: [email protected], Telefon: 01 292 61 60
© 2024. Center sodobne urologije Jeršinovič, d.o.o.
Varstvo pravic | Politika zasebnosti | Piškoti
Odgovor želim

Sporočilo poslano

Sporočilo poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Center sodobne urologije je na Vodovodni cesti 100 v Ljubljani. Vhod v stavbo si delimo z Diagnostičnim centrom Medilab. Nahajamo se v prvem nadstropju, kamor dostopate po stopnicah, na voljo pa je tudi dvigalo.

Za paciente in spremljevalce Centra sodobne urologije je parkiranje urejeno in brezplačno. Zapornica na parkirišče se na podlagi prepoznave registrskih tablic avtomatsko odpre.  

K nam lahko prispete tudi z mestnima avtobusoma št. 14 in 18 ali z vlakom (žel. postaja Ljubljana Brinje), saj domujemo ob železniški progi oziroma za Ljubljanskimi mlekarnami in Avto hišo Real.